Atmodas iela 31, Aizpute

Par dzīvojamo māju uzturēšanas un apsaimniekošanas darbu tāmēm 2025. gadam

SIA “AIZPUTES NAMI” sagatavojusi tās pārvaldībā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju uzturēšanas un apsaimniekošanas darbu tāmes 2025. gadam.  Katrai mājai pārvaldīšanas, apsaimniekošanas tāmes un uzturēšanas darbu plāni tiek izstrādāti individuāli. Dzīvojamo māju uzturēšanas un apsaimniekošanas darbu tāmes aprēķinātas tā, lai varētu izpildīt obligātās pārvaldīšanas darbības ietvaros noteiktos pakalpojumus un lai būtu iespējams veidot apsaimniekošanas naudas līdzekļu uzkrājumu ēkas uzturēšanai un nepieciešamo darbu veikšanai.

Ar dzīvojamās mājas uzturēšanas un apsaimniekošanas darbu tāmēm klienti var iepazīties mājaslapas     sadaļā PakalpojumiApsaimniekošanaDzīvojamo māju uzturēšanas un apsaimniekošanas darbu tāmes, kur jāsameklē savas mājas adrese.

Aicinām māju dzīvokļu īpašniekus detalizēti iepazīties ar savas mājas pārvaldīšanas tāmi, kā arī tāmes pielikumā norādītajiem dzīvojamajai mājai plānotajiem remontdarbiem, kopīgi ar citiem dzīvokļu īpašniekiem izvērtēt nepieciešamos darbus, lemjot gan par ēkas remontdarbu uzkrājumu, gan darbu prioritātēm.

Dzīvokļu īpašniekiem, organizējot kopības balsošanu, ir tiesības apstrīdēt apsaimniekošanas maksas apmēru, kuru tiem aprēķinājis pārvaldnieks. Dzīvokļu īpašnieku kopības lēmums par uzturēšanas un apsaimniekošanas darbu tāmi iesniedzams līdz 2024. gada 02. decembrim. Mūsu speciālisti vērtēs iedzīvotāju iebildumus un priekšlikumus, bet, ja izrādīsies, ka mēs nevaram izpildīt dzīvokļu īpašnieku kopības lēmumus (piemēram, apsaimniekotājs nevar nodrošināt mājas uzturēšanu par zemāku maksu, nekā bija paredzēts sākotnējā tāmē),  tad dzīvokļu īpašniekiem ir  iespēja  mainīt mājas  pārvaldnieku.  Ja dzīvokļu īpašnieki nav pieņēmuši kopības lēmumu minētajā termiņā, dzīvojamajai mājai aprēķinātā apsaimniekošanas maksa ar tajā iekļautajiem remonta darbiem stāsies spēkā ar 2025. gada 1. janvāri

Dalīties ar rakstu:

Citi raksti